Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


4 photographer in Shah Alam
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
photographer Shah
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 22-Jun-2008 06:24
When 4 Wedding Photographer.. by shahroll
Lokasi : Kopitiam Miza, seksyen 7 Shah Alam
Masa : 9.00 malam - 1.45 pagi
Tarikh : 20-06-08
Event : dok sembang je.. pasal photography!


Salam to all FPrian visitors...
hermm.. agak lama tak hapdet lam FP nie.. agak bz dengan tugas-tugas harian di tempat kije.Nak-nak lagi ada event itu la ini la... but kerja hapdet FP nie pon kene gak le buat walaupun sikit.. hehe..

so, haaaa nak cerita la sket pasal malam sabtu lepas, kawan dari JB (Akmal) menelepon saya untuk buat meet-up session ala-ala TT la.. (Teaching n Training) aherkz... then pas tu re-comform balik la ngan si akmal nie pastu SMS Anan untuk memeriahkan suasana... tak kan berdua ngan Akmal nie kot!~ hahaha..

Ngah rancak borak2 pasal kamera (semestinya).. pasal custom album (cantek siout custom album tu mal..!) Jidin lak SMS bertanye aku (shahroll) ada kat na... ermm tak penah2 SMS aku cam tu, malam tu je kot aku rase JiDin anto msg cam tu!~ hehe...




Sememangnya, jika meet-up lam kumpulan yang kecil dapat memfokuskan secara mendalam tentang segala permasalahan yang berbangkit.Dari setiap sudut dapat maklumat.Secara contoh,bab teknikal boleh dihuraikan satu-persatu dengan 4 kepala dengan 1 jawapan... haih ape la aku merepek nie.. kikiki...

rowkz lepak ngan korang beb!.. 8-)


regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359


© Pidgin Technologies Ltd. 2016