Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Me?? haha.. ye lorh..
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Me?? haha lorh
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 1-Jul-2008 01:12
Kerja Kawin by shahroll
Lokasi : Jalan Conley, Ampang
Masa : 5.00 petang
Tarikh: 29-06-08
Event: Kerja Kawin Exhibition



Salam & good morning to all FPrian..

1-Julai-08... bulan julai nie banyak kenangan-kenangan lalu yang menggamit pemikiran aku.huhuuhu.. aku suka bulan Julai... ok la, this time aku ke Kerja Kawin di Ampang setelah misi menangkap gambar di dewan Razali selesai.

Banyak bridal-bridalnye house buat promosi la kat sini.Then jumpe lak booth Adan yang topzz tu.. hheheeh.. tapi hampa lak tak dapat jumpe Adan.. tak de di markas.. ade pon dienyer promoter kot..




haaa.. tue la die.. siap PEACE lagi.. hehe.. ok now korang nak engok pe lagi ek...oooooW.. kat bawah nie gambo-gambo yang ada la aku snap sikit... :-D


Pintu masuk Kerja Kawin


Salah satu di booth yang pelamin nyer aku suke tengok 8-)


Awekz?? hehehe.. bukan maa.. die nie bukak booth for photography..

haipp.. nie je la kot yang boleh dikongsi.. lain-lain akan di hapdet kendian la yee.. daa.. wasalam..

regards
shahrul hairy shaharuddin
s|h|a|h|r|o|l|l
photography
0123437359





© Pidgin Technologies Ltd. 2016