Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Move to 1 step!
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Move step
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 26-Nov-2008 02:09
LAUNCHING MY BRAND | SHAHROLL PHOTOGRAPHY | by shahroll


Bismillahirahmanirahim....

Salam & Hello to all viewer...
Firstly,syukur alhamdulillah ke hadrat ilahi yang masih memberikan kesempatan hidup lagi di muka bumi ini sebagai khalifah yang berguna.Aminnn... hermm.. haiiiii!!! intro sket pasal my brand nie.Sebenarnya,hajat nak buat brand2 nie bukan untuk mengikut2 trend masa kini yang berlumba dalam bidang photography nie.Kemunculan shahroll dalam industri yang kompetetif ini adalah sebahagian mewarnai lagi dalam kancah Pengimejan Digital (cam statement artiss la pulakk.. ehheh)

SHAHROLL PHOTOGRAPHY berteraskan 3 prinsip utama dalam bidang fotografi iaitu PERKAHWINAN,KONVOKESYEN dan POTRAIT.Tidak hanya terbatas kepada core 3 prinsip utama sahaja, malahan dari sumber pelbagai seperti PERTUNANGAN,OUTDOOR PHOTOSHOOT dan STUDIO juga boleh mendapatkan khidmat shahroll.

Dengan penjenamaan ini,diharap pada client,bakal client dapat merasakan keyakinan di SHAHROLL PHOTOGRAPHY.Saya selaku founder mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada client yang masih berhubungan dengan saya dab terus menyokong saya dari belakang.Tanpa anda,tidak adanya saya di sini.Terima kasih... wassalam...

Nota:- Creadit to my Logo Designer Siti Fatimah Ibrahim @ Ct di JB ( http://solvil.fotopages.com ) u are great Designer! Thanx ya! ;-)

**My supporter Shaharuddin Jamhari (my father),Noorlaila Hj Tamam ( my mother) also my siblings without u`ll, i don`t think so can achieve like this level... thanx a lot! Also my dear,Noorfazila.. u alwiz support & very understanding... :->
...." Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu...."
regards
shahrul hairy shaharuddin
012-343-7359

© Pidgin Technologies Ltd. 2016