Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sakit tuu..
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sakit tuu



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 2-Dec-2008 15:21
Ian Ahmad di DEMC by shahroll
salam & hello to all viewer...

Hi there.thanx lawat lagi fotopages shahroll kali nie.Time nie shahroll baru je balik dari hospital DEMC melawat seorang sahabat yang cukup disenangi di kalangan rakan2 sebaya yg lain (sebaya..?? hahah).

Yess.. Ian Ahmad adalah orgnya.Beliau dijangkiti AEDES dimana masih di tahap awal.Dalam bahasa pasarnya, belum sampai paras bahaya lagi la.. hhuhuhuhu... syukran jazilan ian!

sedikit gamba pengenalan dari shahroll :-



ingat nak lawat ian mase balik kije td, tapi tengok pada awan yang berlalu,mendung jerk.. ermm better balik dlu then naik kereta.Alih2 kereta lak de problem langsung datang naik motor dan sampai ke DEMC dalam pukul 9 malam.

Melihat keadaan ian yg agak2 ok, baru lah best nak borak2.. ( lam kepale aku igt ko pkai bantuan pernafasan ke pe.. uhuhhuu.. i tot la ian.. heheh).Lega sgt2 engok ko ok2 jerk!selepas sesi borak2 kosong berlangsung,snap2 sikit gambo then dalam jam 9.45 malam shahroll pon beredar dari tempat kejadian..... opzz.. hospital la.. huhuuh..

Harap ko cepat semboh ian!!.. makan sup ketam tu banyak2... hehehe..klw tak cukup, import kat Pulau Ketam k.. huhuuu.. wassalam..





regards
shahrul hairy shaharuddin
shahroll photography founder
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359



© Pidgin Technologies Ltd. 2016