Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Poster PENTAS
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Poster PENTAS
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 12-May-2009 04:36
EXPO PERKAHWINAN MALAYSIA 2009 by shahroll

PELUANG BERNIAGA BI BOOTH2 UNTUK EXPO PERKAHWINAN!!

Entry kali nie lebih terarah kepada sesiapa yang mengusahakan dalam bidang PERKAHWINAN samada Wedding Photographer,Wedding Planner,Bridal2 House dan semualah yang terlibat dalam kerja2 kahwin nie.

Shahrul ada PELUANG untuk pengusaha2 membuat promosi terhadap hasil kerja masing2 di EKSPO PERKAHWINAN MALAYSIA 2009 di mana bertempat di BUZZ-R AMCORP MALL bertarih dari 10 HINGGA 12 JULAI seperti didalam flyers di atas.


Sedikit Kata2 dari Organizer ( PENTAS Event):-

Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009 menjanjikan peluang terbaik pada usahawan-usahawan perkahwinan dalam memperkembang lagi perniagaan mereka dengan kos ekspo yang amat minima.

Lebih utama lagi, melalui Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009 ini, orang ramai berpeluang untuk mendapatkan lebih banyak maklumat dan gambaran dalam usaha merancang acara perkahwinan mereka.

Disini, kami sebagai pihak penganjur mengalu-alukan penyertaan oleh semua usahawan perkahwinan untuk menyertai Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009.

Diharapkan dengan adanya Ekspo Perkahwinan Malaysia 2009 ini, semua usahawan perkahwinan dan orang ramai dapat sama-sama memperoleh manfaat yang amat berguna dan semestinya sukar diperoleh sentiasa.


Booth2 yang ditawarkan amatlah berpatutan.Bermula dari RM 430 hingga RM 900 sahaja ( mengikut saiz tapak booth).Inilah masanya anda mempamerkan dan mempromosikan hasil kerja anda kepada bakal2 client baru anda.Untuk maklumat lanjut boleh berhubung melalui Shahrul di 012-3437359 untuk bertanya apa2 mengenai event ini berkaitan ruangan tapak, saiz atau apa saja, insyaallah saya akan menjawab segala pertanyaan Tuan/Puan sebaik mungkin.CEPATTTT!! bertindak sekarang untuk MENEMPAH booth2 anda SEKARANGGGG!!


** link ke blog saya http://shahrulhairy.blogspot.com wassalam....regards
Shahrul Shaharuddin
Shahroll Photography Founder (SA0105226X)
www.shahrulhairy.blogspot.com
ym: shahroll_ery@yahoo.com.my
email: shahrollphoto@gmail.com
012-343-7359


© Pidgin Technologies Ltd. 2016